Concurrentie is geen probleem voor Parineeti Chopra

parineeti Chopra2Terwijl iedereen tot de top wil behoren zegt Parineeti Chopra, bekend om haar bruisende persoonlijkheid, dat er voor haar geen sprake is van concurrentie binnen de filmindustrie. Zij wordt door de media als concurrent gezien van vele schoonheden als Deepika Padukone, Anushka Sharma en Sonakshi Sinha, maar dat lijkt haar werkwijze en persoonlijkheid niet te beïnvloeden.

“Ik heb niet echt het gevoel dat ik een bedreiging vorm voor iemand of dat anderen een bedreiging voor mij vormen. Er is genoeg ruimte voor iedereen. Dat is wat ik nu voel. Misschien dat ik er over twee jaar weer heel anders tegenaan kijk. Maar op dit moment ben ik blij met het werk dat ik doe.”

“Dit is mijn vierde jaar in de industrie. En ik geniet volop van mijn werk”, voegt ze toe.

Parineeti is een van de succesvolste nieuwkomers van de afgelopen jaren. Ook haar laatste film, Hassee Toh Phasee, deed het goed en het publiek spreekt vol lof over deze dame. Laten we hopen dat ze zo mag doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.