Katrina Kaif: het nieuwe gezicht van L’Oreal

DhoomKatrina_KaifNa Aishwarya Rai Bachchan, Sonam Kapoor en Freida Pinto is Katrina Kaif het vierde Indiase gezicht van het internationale cosmeticamerk L’Oreal Paris.

Katrina voelt zich enorm vereerd en noemt het “een ongelooflijk voorrecht om aan dit rijtje te worden toegevoegd.”

“Het is een merk dat ik altijd heb bewonderd om zijn glamour en krachtige boodschap ‘Omdat je het waard bent’. De prachtige vrouwen die het merk wereldwijd vertegenwoordigen zijn sterke motivators,” aldus Kaif in een persverklaring.

Aishwarya Rai Bachchan, die al 12 jaar verbonden is aan L’Oreal Paris, zegt: “Een warm welkom aan Katrina die nu ook deel uitmaakt van onze L’Oreal Paris familie. Ik weet zeker dat ze veel plezier zal beleven om India te vertegenwoordigen als ambassadeur van het merk en ik wens haar het allerbeste.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.