Farhan Akhtar kruipt weer achter de microfoon

farhan-akhtarWe kennen al zijn hits uit Rock On! en hij was voor het laatste te horen op het nummer Senorita van de film Zindagi Na Milegi Dobara. Maar binnenkort kunnen we weer genieten van zijn zangtalenten, want Farhan Akhtar kruipt voor zijn volgende film Shaadi Ke Side Effects weer even achter de microfoon.

De makers wilden de ziel van het personage tonen en volgens hen is er geen betere manier om dat te doen dan de acteur zelf de nummers te laten zingen. Het feit dat Farhan ook nog eens kan zingen is dus mooi meegenomen.

Regisseur Saket Chowdhary bevestigt het nieuws. “Het klopt! Farhan zingt beide nummers in de film.”

De twee nummers zijn getiteld Yahaan Wahaan en Bawla sa Sapna. Een nummer gaat over een man die zijn excuses aan zijn vrouw aanbiedt en het andere nummer is een slaapliedje gezongen door de vader voor zijn kind.

Shaadi Ke Side Effects, met in de hoofdrollen Farhan Akhtar en Vidya Balan, staat gepland voor een release op 28 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.