Problemen in het liefdesparadijs?

Ranbir-Katrina-Hoewel Ranbir Kapoor en Katrina Kaif nooit publiekelijk hun relatie hebben bekendgemaakt, was het voor iedereen wel heel duidelijk toen de vakantiefoto’s van het stel op het internet verschenen. Maar nu gaat het gerucht dat de relatie definitief voorbij is.

De laatste tijd waren er sterke geruchten over een huwelijk. Kareena Kapoor’s uitlatingen tijdens de talkshow Koffee with Karan bevestigden deze gedachte. Maar het stel heeft besloten om uit elkaar te gaan en zich te richten op hun carrière.

Ranbir Kapoor zou degene zijn geweest die heeft besloten om een eind aan de relatie te maken. De reden voor de breuk: verschil van mening over prioriteiten. Een bron onthult: “Terwijl Katrina graag wil trouwen is Ranbir van mening dat een huwelijk een negatief invloed zou hebben op zijn succes. Het stel kreeg ruzie in New York en keerde afzonderlijk terug. Beide willen zich nu concentreren op hun carrière.”

1 REACTIE

  1. Ranbir Kapoor verdient eigenlijk Zo’n beeldschone dame niet. Hij is alleen ervan uit om deze schoonheden te verschieren; om naar bed tegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.