“Gabbar is een typische Akshay Kumar film”

akshaystoryDe opnames voor Akshay Kumar’s nieuwe film Gabbar zijn begonnen. De film belooft een typische Akshay Kumar film te zijn, maar wat houdt dat precies in?

Regisseur Krish: “De film draait om het personage van Akshay. Het is een mix van komedie en drama, de genres waar Akshay bekend om staat.” De regisseur wil echter nog niets onthullen over de personages. “Dat kan ik niet doen, dan verpest ik het voor mezelf.”

Gabbar is een officiële remake van de succesvolle Tamil-hit Ramana uit 2002. Naast Akshay Kumar ziet de film ook Shruti Hassan, Prakash Raj en Sonu Sood in de hoofdrollen. Actrice Kareena Kapoor verschijnt in een itemsong.

Gabbar staat gepland voor een release met kerst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.