SRK en Salman samen in een film?

srk-salmanNa de omhelzing van vorig jaar hopen fans en filmliefhebbers Shah Rukh Khan en Salman Khan snel weer opnieuw in een film te zien. En wellicht duurt het niet lang meer voordat we dit gouden duo weer samen op het witte doek kunnen aanschouwen.

Volgens de laatste berichten zijn beide heren benaderd voor een korte rol in Amitabh Bachchan’s volgende film Bhootnath Returns. De makers van de film hopen voor dit vervolg van Bhootnath het duo bij elkaar te krijgen. Of ze samen een cameo doen of apart van elkaar is niet bekend.

Mocht het de makers lukken om het ondenkbare voor elkaar te krijgen dan wordt dit een van de meest verwachte films van het jaar. Alsof Big B’s aanwezigheid alleen al niet genoeg was.

Bhootnath Returns wordt geproduceerd door Gauri Khan en staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.