Anil Kapoor en Dimple Kapadia in Welcome Back

anil-kapoor1Nadat ze samen in hitfilms als Jaanbaaz en Ram Lakhan hebben gespeeld komen Anil Kapoor en Dimple Kapadia nu samen voor Anees Bazmee’s Welcome Back.

Beide acteurs maakten deel uit van het beroemde romantische nummer ‘Tera Saath Hai Kitna Pyara’ uit Jaanbaaz. Het nummer komt terug in Welcome Back als eerbetoon aan wijlen Feroz Khan. Producent Firoz Nadiadwala heeft Naseeruddin Shah gestrikt om in de huid van RDX te kruipen voor het vervolg.

Anil Kapoor is enthousiast en kan niet wachten om te beginnen met de opnames. “Het lijkt wel eeuwen geleden dat ik met haar heb gewerkt voor Ram Lakhan, maar daarin was ze gekoppeld aan Jackie Shroff. Ze is een geweldig persoon en een goede actrice. We waren allebei erg druk met ons leven en kunnen nu een inhaalslag maken. Ik ben blij dat we samenwerken. Ze is echt niets veranderd.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.