Home Uitgelicht Krachtige eerste trailer Gulaab Gang

Krachtige eerste trailer Gulaab Gang

madhuri-gulaabgangVoor Madhuri Dixit begint 2014 erg goed. Afgelopen vrijdag verscheen de film Dedh Ishqiya wereldwijd in de bioscopen en met die film werd ook de eerste trailer van haar volgende film onthuld.

Producent Anubhav Sinha draagt deze trailer op aan alle vrouwen die wereldwijd werkzaam zijn binnen de film en televisie. Hij voegt toe: “Alle films vergen ontzettend veel van en sommige hebben een speciale plek. Gulaab Gang.”

Gulaab Gang is geregisseerd door Soumik Sen. De film brengt voor het eerst twee iconen uit de Indiase filmindustrie, Madhuri Dixit en Juhi Chawla, samen op het witte doek.

De film staat gepland voor een release op 7 maart.

Gulaab Gang is geïnspireerd door de groep van Sampat Pal. Gulaab Gang vertelt het verhaal van een groep vrouwen uit de regio Bundelkhand (Uttar Pradesh) die strijden voor de rechten van vrouwen en problemen waar zij veelal mee te maken hebben, zoals geweld (mishandeling, verkrachting) huiselijk en en sociale problemen, aan de kaak stellen.

1 REACTIE

  1. Wauw… wil ik zien. De vraag is nu of zij ook gezelschap hebben van veeeelste jonge mannelijke acteurs… net als die buddha’s in bollywood? hahahahaha…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten