Sussanne verliefd op een ander?

HrithikSuzanneHeeft de scheiding tussen Hrithik Roshan en Sussanne Roshan te maken met een buitenechtelijke affaire?

Toen het nieuws over de scheiding tussen Hrithik en Sussanne bekend werd ging al snel het gerucht dat Sussanne en Arjun Rampal een relatie zouden hebben. Arjun ontkende dit in alle toonaarden en zei dat hij en zijn vrouw Mehr de familie veel steun wensen in deze moeilijke periode.

Een vriend van de familie onthult dat Mehr en Sussanne zeer goed met elkaar bevriend zijn en dat Mehr haar zelfs steunde in haar beslissing om de scheiding door te zetten. Volgens deze persoon is er geen sprake van een relatie met Arjun, maar er was wel een andere acteur die haar heeft gesteund in haar moeilijke tijden.

De moeder van Sussanne is nog altijd hoopvol dat Hrithik en haar dochter hun problemen zullen oplossen en opnieuw bij elkaar komen. “Ik wil niet in details treden, maar ze hadden allebei ruimte nodig. Het zijn twee lieve mensen die veel liefde en respect voor elkaar hebben. Het beste is dat er geen andere man of vrouw de reden is van hun relatiebreuk.”

Ze voegt toe dat Hrithik als een zoon is en alsnog regelmatig over de vloer komt. “We houden van hem en hij is als een zoon. Hij was recent nog bij ons om mijn man te feliciteren met zijn verjaardag. Hopelijk komt alles weer goed.”

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.