Kangana Ranaut stort zich volledig op carriere

kangna-ranaut01Actrice Kangana Ranaut, die zich opmaakt voor de release van haar film Queen, zegt dat zij zich volledig op haar carrière wil storten. OP dit moment is niets anders belangrijker dan dat.

“Ik heb maar een prioriteit op dit moment en dat is mijn carrière. Ik heb geen plannen om te trouwen en vermaak mezelf wel in mijn eentje. Ik kook graag, dans graag en houd wel van mensen om mij heen. Maar het huwelijk vraagt om kameraadschap, vertrouwen en inzet en op dit moment heb ik andere prioriteiten in mijn leven.”

Naast de vrouw-gecentreerde film Queen is Kangana dit jaar ook nog te zien in Revolver Rani. De actrice werd bij beide films betrokken bij het hele proces en dat was iets waar de actrice van genoot.

“Normaliter is het zo dat je wordt geroepen wanneer ze je nodig hebben voor de scene, maar bij deze twee films was ik er veel meer creatief bij betrokken. Je leert op deze manier jezelf als persoon ook veel beter kennen, maar ook veel meer over het hele proces van filmmaken. Ik hoop dat ik in de toekomst meer van zulke films kan doen.”

Queen staat gepland voor een release op 28 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.