Is 2014 het jaar van de Chopra broers?

0

rani-aditya-shaadiWordt 2014 het jaar van de Chopra-broers Aditya en Uday? Een van de huwelijken die volgend jaar op de kaart staat is die van Uday Chopra en Nargis Fakhri, maar als we de laatste geruchten mogen geloven dan is het broer Aditya die in het begin van dit jaar in het huwelijksbootje stapt met actrice Rani Mukherjee.

Het langverwachte huwelijk tussen het stel zou plaatsvinden in de maand februari in een paleis in Jodhpur. Net als de meeste bruiloften in Bollywood, zal ook dit huwelijk een privégelegenheid zijn waar alleen naaste familie en vrienden bij zullen zijn.

De familie Chopra heeft iedereen gevraagd om hun privacy rond het huwelijk te respecteren.

Gaat het dan nu eindelijk gebeuren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.