Dhoom:3 breekt alle records

Dhoom3-posterDhoom:3 heeft alle records verbroken. De meest verwachte film van het jaar wist binnen drie dagen meer dan 100 crore op te brengen. Dit is uiteraard ook te danken aan de hoge ticketprijzen voor de IMAX experience. Het vorige record stond op naam van de film Krrish 3, die in vier dagen meer dan 100 crore verdiende.

2013 is het jaar dat alle records een voor een werden verbroken. Aamir Khan’s 3 Idiots werd verdreven van de eerste plaats door Shah Rukh Khan’s Chennai Express. Deze film werd binnen enkele weken van de troon verstoten door Hrithik Roshan’s Krrish 3 en nu staat dus Dhoom:3 op de eerste plaats. Het jaar 2013 is zeker weten geëindigd met een Dhoom!

Dhoom:3, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif, is geregisseerd door Vijay Krishna Acharya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.