Hrithik Roshan en Sussanne Khan Roshan gaan scheiden

HrithikSuzanneDe kogel is door de kerk. Na maanden van speculatie is het hoge woord eruit. Hrithik Roshan en Sussanne Khan Roshan hebben besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten.

“Susanne heeft besloten om te scheiden en onze 17-jarige relatie te beëindigen”, aldus Hrithik Roshan in een verklaring. “Dit is een zeer moeilijke tijd voor de hele familie en ik verzoek de media en de mensen die om ons geven om onze privacy te respecteren”, voegt hij toe.

Hoewel Hrithik’s leven nu een onverwachte wending heeft genomen, zegt de acteur nog altijd te geloven in het huwelijk. “Ik wil niet dat mijn fans door dit nieuws niet meer geloven in het huwelijk. Ik geloof sterk in het huwelijk en respecteer en eer deze institutie.”

Hrithik en Susanne trouwden in 2000 en hebben twee zonen – Hrehaan (7) en Hridhaan (5).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.