DHOOM 3 eerste IMAX Bollywood productie in Pathé

Dhoom3-posterSinds de opening een jaar geleden heeft de IMAX-zaal van Pathé Spuimarkt in Den Haag ruim 200.000 bezoekers getrokken. De verjaardag van deze IMAX-zaal wordt volgend weekend o.a. gevierd met de vertoning van de nieuwe Bollywood productie Dhoom 3.

Dhoom 3 komt op 20 december a.s. uit in de Nederlandse Pathé bioscopen. In de nacht van zondag 22 op maandag 23 december zal deze eerste IMAX Bollywood productie DHOOM 3 echter eenmalig te zien zijn, onder andere in Pathé Spuimarkt in Den Haag.

De film zal die nacht ook eenmalig in IMAX te zien zijn in de steden Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg.

3 REACTIES

  1. Goed Nieuws! Jammer dat het maar eenmalig is, maar ik denk wel de moeite. De trailer zag er echt heel goed uit, had ik niet verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.