Kareena haat al haar collega’s

Kareena_Kapoor001Ranbir Kapoor en Kareena Kapoor kwamen voor het eerst samen voor een interview. In de talkshow Koffee with Karan onthult Ranbir dat Kareena al haar collega’s haat.

Kareena vertelt dat ze eerder dit jaar de set van een van Saif Ali Khan’s films bezocht en na de opnames met Katrina koffie ging drinken. Ranbir haakt erop in en zegt: “Jij bent nooit vriendelijk tegen collega’s. Ze haat ze allemaal.”

Presentator Karan Johar bevestigt Ranbir’s verhaal en vult hem aan. “Klopt. Kareena kan geen vrienden zijn met actrices van haar generatie.”

Dan gooit Ranbir er nog een schepje bovenop. “Jij hebt altijd de voorkeur voor mensen die 10 jaar ouder zijn of iemand die net geboren is.”

Kareena reageert lichtelijk geirriteerd op de twee heren. “1. Ik ben hier niet om vrienden te maken. 2. Ik ben hier om te werken. 3. Ik heb al genoeg vrienden dus waarom zou ik nog meer vrienden willen hebben?”

3 REACTIES

  1. Jullie moeten nog een keer de aflevering bekijken.. voordat jullie een artikel erover schrijven.. kijk ook wat ze menen en wat ze bedoelen als grapje.. en het is te begrijpen als je je prive en werk gescheiden houdt. Dat doen mensen in het normale leven ook..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.