Priyanka: “10 procent blijft prive”

Priyanka-Chopra-Interesse in beroemdheden gaat veel verder dan alleen voor hun vak. Ook hun priveleven staat continue onder de scanner.

Actrice Priyanka Chopra zegt zelden iets over haar liefdesleven. Dit heeft echter niets te maken met ‘ politiek correct’ zijn, maar meer met het feit dat zij haar priveleven graag privé zou willen houden.

“Ik ben zeer gesteld op mijn priveleven. Ik geloof dat ongeveer 90 procent van mijn leven en dat van mijn familie openbaar is.Ik heb alle recht om 10 procent van mijn leven voor mezelf te houden.” Ze voegt toe dat vrouwen altijd weten hoeveel je precies moet vertellen.

Over priveleven gesproken…Wanneer de actrice in het huwelijksbootje stapt is niet bekend. Ze geeft geen hints over een relatie, maar zegt: “Ik ga pas trouwen wanneer diegene de moeite waard is.” Ze voegt toe dat de man van haar leven haar beste vriend moet zijn en dat ze respect voor hem moet hebben voor hoe hij in het leven staat en voor wie hij is.

2 REACTIES

  1. Ik hoop dat je een man vindt, die je na het huwelijk je ambities niet de kop indrukt. Vele actrices die getrouwd zijn, zie je niet meer terug op het doek.

  2. tjah logisch is niet makkelijk om te vertellen dat je met een getrouwd man een affaire hebt. jammer priyanka was een groot fan van je

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.