“Dhoom:3 is de start van de 300 crore club”

Dhoom3-posterImran Khan is ervan overtuigd dat Dhoom:3, de nieuwe film van zijn oom Aamir Khan de potentie heeft om een nieuw record te zetten.

Dhoom:3 staat gepland voor een release op 20 december en de verwachtingen zijn hooggespannen, vooral omdat de eerste twee delen kaskrakers waren.

“Ik denk dat dit het begin is van een nieuwe club. De 200 crore club zag zijn start eerder dit jaar, Dhoom:3 is de start van de 300 crore club”, aldus de 30-jarige acteur.

Het zal geen verrassing zijn wanneer de 300 crore daadwerkelijk wordt gehaald, want recent werd bekend dat de ticketprijzen voor Dhoom:3 veel duurder zullen zijn dan de normale prijs.

Imran, die zelf diverse stunts uitvoerde in de flop Luck, zegt dat de stunts en actiescenes in Dhoom:3 het beste is wat je ooit hebt gezien. “Ik ben zeer onder de indruk van de actiescenes. Als man kijk ik graag naar actiefilms en heb tot op heden nog nooit een Indiase film gezien met zulke geweldige stunts.”

Dhoom:3, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif, is geregisseerd door Vijay Krishna Acharya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.