Amitabh Bachchan is gek op gamen

Big BHij mag dan wel 71 jaar oud zijn, maar geniet van een goede videogame net als elke 7-jarige! Superster Amitabh Bachchan bracht recent een bezoek aan de set van de film Happy New Year, waar hij samen met zoon Abhishek Bachchan en Shah Rukh Khan een potje voetbal speelde.

Abhishek en Shah Rukh zijn enorme voetbalfans, of het nu gaat om het bijwonen van wedstrijden, zelf spelen of een videogame op de Playstation. Toen Big B zijn zoon kwam ophalen zag hij dat beide heren niet weg te slaan waren van de computer. En dus besloot hij zelf ook maar mee te doen.

“Deze mensen zijn niet geïnteresseerd in werk. Ik zit momenteel in Shah Rukh Khan’s busje waar we helemaal in een spelletje opgaan. Ik moest binnenvallen om de heren naar buiten te halen, maar zit nu mee te doen met het spel”, aldus Big B.

Enkele jaren geleden gaf Shah Rukh Khan Big B een Playstation cadeau voor zijn verjaardag waar de acteur tot op heden veel plezier aan beleeft. Hij speelt onder meer met zijn zoon, kleinzoon en SRK, wanneer hij langskomt.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.