Juhi Chawla in een Spielberg productie

0

_Juhi_ChawlaJuhi Chawla speelt een rolletje in de nieuwe film van de Oscarwinnende regisseur Lasse Hallstrom.

De film, getiteld The Hundred Foot Journey, wordt geproduceerd door Steven Spielberg , Oprah Winfrey en Julia Blake en is gebaseerd op de bestseller van Richard C Morais. De film heeft in de hoofdrollen Helen Mirren en Om Puri.

Chawla speelt de vrouw van Om Puri. Het is geen grote rol en de actrice heeft haar werk in drie dagen afgerond. De opnames vond ze “spannend en anders”. Ze geeft toe dat ze twijfelde om de film tekenen, maar waagde de gok omdat het project geassocieerd is met namen als Spielberg , Oprah, Lasse en Om Puri.

The Hundred Foot Journey vertelt het verhaal van een Indiase familie die na een “ongelukje” besluiten te settelen in een dorp in het zuiden van Frankrijk . Ze openen een Indiaas restaurant tegenover een Frans restaurant met Michelin-ster gerund door Madame Mallory, gespeeld door Helen Mirren. Dit leidt tot een culinaire oorlog .

De film staat gepland voor een release in 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.