Katrina Kaif heeft geen trouwplannen

0

katrina kaifHet gerucht gaat nog altijd dat er twee grote huwelijken staan gepland voor volgend jaar. Het tweede huwelijk, dat in de tweede helft van het jaar plaatsvindt, zou zijn tussen Ranbir Kapoor en Katrina Kaif.

Katrina zou al haar werkzaamheden hebben ingepland voor de eerste helft van het jaar, waardoor zij vanaf juni vrij zou zijn. Daarnaast ging het gerucht dat zij gestopt is met het tekenen van films. Maar vrienden van Katrina ontkennen het huwelijk.

“Op dit moment is Katrina druk bezig met de opnames voor Bang Bang met Hrithik Roshan. De opnames lopen enigszins uit vanwege de operatie van Hrithik. Daarnaast heeft ze drie nieuwe projecten zoals een thriller met Saif Ali Khan, Jagga Jasoos met Ranbir en Fitoor met Aditya Roy Kapur. Dus ik heb geen idee waar deze geruchten allemaal vandaan komen”, aldus een vriend.

Hij vervolgt: “Trouwen staat niet op haar lijstje en zeker niet in 2014. Ze zal haar volgende drie films binnen drie maanden afronden en daarna neemt ze een beslissing over toekomstige projecten.”

Recent probeerde de actrice een relatie met Ranbir Kapoor te ontkennen door te zeggen “Ik ben single totdat ik ben getrouwd”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.