Is Alia Bhatt de volgende Kareena Kapoor?

alia bhatt 3Kareena Kapoor Khan is zeer kieskeurig waar het gaat om het prijzen van andere actrices. De actrice ziet zichzelf als de beste in haar vak en is van mening dat er niemand in de buurt komt wanneer het gaat om haar acteerprestaties. Maar het schijnt dat Kareena wel erg onder de indruk is van de jonge Alia Bhatt.

Kareena heeft haar openlijk geprezen en is erg dol op haar. Alia lijkt volgens haar heel erg op haar. Ze heeft dezelfde houding en lef en net als Kareena is zij niet bang om te zeggen wat ze denkt. Kareena ziet in haar een jongere versie van zichzelf en is trots op de actrice.

Alia is zelf een groot fan van Kareena, en zal zich in de zevende hemel bevinden na zo’n groot compliment.

Wat vinden jullie? Is Alia de nieuwe Kareena Kapoor?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.