Sonakshi wil remake Khoon Bhari Maang

sonakshisinha01Sonakshi Sinha wil een remake van Rakesh Roshan’s Khoon Bhari Maang uit 1988 en dan nu met haar in de hoofdrol in de rol van Rekha.

“Rekha’s personage in Khoon Bhari Maang is een rol die ik graag zou willen doen. Het zou geweldig zijn om een remake van deze film te maken…een vrouw die wraak neemt, maar toch is het geen negatieve rol”, aldus de actrice.

Khoon Bhari Maang vertelt het verhaal van een vrouw die wraak neemt op haar man, die haar probeerde te vermoorden. De film had in de hoofdrollen Rekha, Kabir Bedi en Sonakshi’s vader Shatrughan Sinha.

Sonakshi zegt dat ze nu bereid is om te experimenteren met haar rollen, maar alleen als ze erin gelooft. “Wanneer mij een rol wordt aangeboden waar ik in geloof en waar ik mij comfortabel bij voel dan doe ik het graag. Mijn vader begon zijn carriere met een negatieve rol en kreeg daarna hoofdrollen als de held, dus waarom niet? Ik zou graag zoiets willen doen, maar het verhaal moet mij wel aanspreken.”

Het zal interessant zijn om Sonakshi eens in een andere rol te zien dan de standaardrollen die ze nu binnen hetzelfde genre vervuld.

2 REACTIES

  1. Khoon Bhari Maang was echt een super film
    maar zij moet niet in remake spelen. Ze moeten Rani Mukherjee zetten als Rekha’s Roll!!! en dat andere meisje in de film naar Priyanka Chopra

  2. Go Sona I Love You And You Must Make The Remake Of Khoon Bhari Maang xxxxx Sherani Your Biggest Fan xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.