John Abraham: “100-crore club niet belangrijk”

john abrahamGrote blockbusters breken record na record. Race 2, Yeh Jawaani Hai Deewani, Chennai Express en Krrish 3 zijn enkele voorbeelden die dit jaar de 100 crore binnen een week zijn gepasseerd. Na het succes van grote films barst er altijd wel een discussie los over de kwaliteit van dergelijke films.

Acteur en producent John Abraham zegt dat hij de voorkeur geeft aan kwaliteit in plaats zich te richten op het breken van records en de 100 crore club. De acteur was te zien in masalafilms als Housefull 2, Desi Boyz, maar produceerde films als Vicky Donor en Madras Cafe. Beide films ontvingen veel lof van het publiek.

“Voor mij staat de kwaliteit van een film bovenaan mijn lijstje en niet Rs 100 crore club,” zegt John. Hij voegt toe dat feestdagen wellicht zorgen voor een goede opening, maar uiteindelijk draait het allemaal om de content.

De 40-jarige acteur is momenteel bezig met de opnames van zijn nieuwe productie Banana. Deze film staat gepland voor een release volgend jaar december.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.