Punit Malhotra: “Ik verander in een deurmat”

gori-tere-pyaar-mein-630Punit Malhotra, die zijn regiedebuut maakte met I Hate Luv Storys, is klaar voor de release van zijn tweede romantische komedie Gori Tere Pyar Mein met in de hoofdrollen Imran Khan en Kareena Kapoor.

Na twee romantische komedies is het tijd om Punit aan de tand te voelen over zijn eigen idee van liefde. Gelooft hij überhaupt in de liefde? “Ik geloof nog steeds in de liefde. Situaties veranderen, cultuur veranderd, denkwijzen veranderen, maar ik geloof nog steeds dat echte liefde bestaat.”

Hij voegt toe dat hij vaak verliefd is geweest, maar nog steeds de ware niet heeft gevonden. Daarnaast geeft hij toe dat wanneer hij verliefd is, hij veranderd in een deurmat. “Het vreemdste is dat meisjes gewoon over mij heen kunnen lopen. Maar ik heb ook echt serieuze relaties gehad. Ik ben ooit naar een dorp afgereisd voor de liefde, maar heb geen brug kunnen bouwen zoals Imran dit probeert in Gori Tere Pyaar Mein.”

Op de vraag of hij ooit een relatie heeft gehad met Sonam Kapoor antwoord hij: “Ik heb nog nooit een relatie gehad met een actrice. Je wordt wakker, leest de krant en ziet dat je een relatie hebt met iemand. Dan vraag je je af wat er door het hoofd van de schrijver gaat. Je kunt er helaas weinig aan doen, behalve er om lachen.”

Gori Tere Pyar Mein staat gepland voor een release op 22 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.