Juhi Chawla: “We zijn nog steeds vrienden”

shah-rukh-khan-and-juhi-chawlaShah Rukh Khan en Juhi Chawla waren een populair paar in de jaren 90, maar de laatste jaren zien we hen niet meer samen in films. Juhi en SRK waren te zien in hitfilms als Raju Ban Gaya Gentlemen, Darr, Duplicate en Yes Boss. Ze waren voor het laatst samen te zien in Bhootnath.

Geruchten over een gebroken vriendschap deden de ronde, maar Juhi onthult dat ze nog steeds vrienden zijn, maar dat het wel anders is dan voorheen.

“Welke vriendschap blijft jaren hetzelfde? We hebben het allemaal zo druk tegenwoordig en we hebben het hier over SRK. Hij is drukker dan ooit, dus waar hebben we nog de tijd om vriendschappen te onderhouden? Maar we zijn nog steeds vrienden hoor.”

Ze voegt toe dat dit niet alleen met SRK het geval is. “Het is niet alleen met SRK, maar met bijna iedereen in deze industrie. Waar en hoe ontmoet je mensen? Dat werkt gewoon niet zo en iedereen is druk met hun eigen werk.”

Op de vraag of ze een film met hem zou willen doen antwoord ze volmondig ja. “Waarom niet? Natuurlijk zou ik een film met hem willen doen, maar wie wilt dit niet? We hebben enkele geweldige films samen mogen doen. We hebben gewerkt met briljante regisseurs, het was een geweldige tijd.”

Juhi Chawla is binnenkort te zien in de film Gulaab Gang en is samen met SRK nog altijd eigenaar van het cricketteam Kolkata Knight Riders. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.