Relatie Ranveer – Deepika een publiciteitsstunt?

RamLeela01Een gerucht over een relatie tussen hoofdrolspelers in een film wordt al jaren gebruikt als promotie-instrument, maar deze geënsceneerde relaties komen met hun eigen echte ups en downs .

Ranveer Singh’s ‘vriendschap’ met actrice Deepika Padukone loopt nu tegen problemen aan. Het pr-team van Ranveer heeft hem uitdrukkelijk verzocht te stoppen met zijn lovende woorden over Deepika.

“Hij weet niet wanneer hij moet stoppen. De twee acteurs hebben veel ‘sexy’ scenes samen en Bhansali wilde dat ze een goede verstandhouding met elkaar zouden ontwikkelen. Hij volgt alle instructies netjes op, maar wat gebeurt er na de release wanneer hij zal worden bestookt met vragen over zijn relatie?”

Deepika heeft echter geen woord gerept over haar relatie met de acteur en vindt het ook niet nodig. Een vriendin van de actrice: “Ranveer moet op zijn woorden letten. Heeft Deepika ooit publiekelijk gesproken over hun relatie? Zij spreekt alleen over haar werk en dat zal ze in de toekomst ook blijven doen.”

De twee acteurs zijn het hele jaar door vaak in elkaars gezelschap gezien. Ranveer vloog zelfs naar Dubai om bij Deepika te kunnen zijn, terwijl Deepika hem kwam ophalen toen hij weer van het ziekenhuis, waar Ranveer werd behandeld voor dengue, naar huis mocht.

Hebben ze echt iets met elkaar of spelen ze een spelletje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.