Deepika in vervolg Fashion?

deepika_padukone2012Na de flop Heroine is regisseur Madhur Bhandarkar van plan om een vervolg te maken op zijn hitfilm Fashion uit 2008. Het gerucht gaat dat Deepika Padukone het stokje van Priyanka Chopra zal overnemen.

Priyanka ontving lovende woorden voor haar acteerprestatie in Fashion en kreeg hier zelfs de National Award voor. Op dit moment is Deepika echter een van de meest succesvolle actrices in Bollywood die hit na hit scoort en dit is niet onopgemerkt aan Madhur voorbij gegaan.

De regisseur schijnt Dharma Productions te hebben benaderd voor het vervolg en meteen gevraagd te hebben naar Deepika. Dharma Productions werkte laatst samen met de actrice voor de film Yeh Jawaani Hai Deewani en zouden haar graag in deze glamourrol willen zien.

Met haar achtergrond als model en het label van stijlicoon na haar optreden in Cocktail, lijkt Deepika perfect voor de rol. Wat vind jij?

We houden je op de hoogte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.