Nieuwe songpromo Ram-Leela-Ishqyaun Dhishqyaun

RamLeela01De soundtrack van de film Ram-Leela is een hit. Na Tattad Tattad, Nagada Sang en Lahu Munh Lag Gaya werd vandaag de promo van Ishqyaun Dhishqyaun onthuld.

Het nummer is gezongen door Aditya Narayan, die met zijn nummers voor deze film veel indruk maakt. Hoewel zijn stem in Tattad Tattad veel doet denken aan zijn vader Udit Narayan, horen we in dit nummer een wat ruwere Aditya.

De soundtrack is gecomponeerd door Sanjay Leela Bhansali en heeft een echte Bhansali-feel zoals we dat van hem kennen. De video is echter totaal anders dan wat we in een Bhansali film zien en doet denken aan de hitfilm Ishaqzaade.

Wat vind jij van het nummer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.