Shahid Kapur stapt op

Shahid-kapoorDe film Milan Talkies ondervindt veel problemen waar het de casting van het project betreft.

De eerste keuzes voor deze film, geregisseerd door Tigmanshu Dhulia en geproduceerd door Ekta Kapoor, waren Priyanka Chopra en Imran Khan. Echter, tijdens de promotionele activiteiten voor Once Upon A Time in Mumbaai Dobaara, ontstond er een meningsverschil tussen Imran Khan en het productiebedrijf Balaji Motion Pictures. Imran uitte zijn ontevredenheid over de promotie van de film en hem werd toen de deur gewezen.

Zijn plaatsvervanger was Shahid Kapur. Later bleek dat ook Priyanka Chopra niet beschikbaar zou zijn in de opnameperiode. Ook zij verliet de film. Zij werd vervolgens vervangen door Shraddha Kapoor. Maar ook Shraddha verliet, om onbekende redenen, de film. En nu is ook hun hoofdrolspeler Shahid vertrokken. Volgens de laatste berichten is hij opgestapt, omdat hij niet tevreden was met de manier waarop Balaji functioneerde.

Het lijkt wel bijna een herhaling van de casting van Race2. Het is nu afwachten wie het productiehuis nu zal benaderen voor de hoofdrollen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.