Ranveer Singh is verliefd

RanveerSingh01Hoewel hij momenteel herstellende is van dengue, lijkt Ranveer Singh prima in orde. In een recent interview onthult hij zelfs dat hij verliefd is. Zonder vermelding van de dame in kwestie sprak hij openlijk over zijn verliefdheid.

“Het gaat goed. Mijn liefdesleven is rocking. Ik vind het heerlijk om verliefd te zijn. Het is het meest geweldige gevoel in de wereld. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Als dit geen liefde is dan weet ik het niet. Ik wil niet vertellen wie het is, maar er is iemand in mijn leven.”

Hij voegt toe dat hij alles leuk vindt aan deze mysterieuze dame. “Haar vriendelijkheid, haar oprechtheid, haar zorgzaamheid…alles.”

Volgens de geruchten is zijn ladylove Deepika Padukone. De twee worden overal samen gespot en de actrice kwam hem zelfs ophalen toen hij het ziekenhuis mocht verlaten nadat hij behandeld was voor dengue.

Ranveer Singh en Deepika Padukone zijn binnenkort te zien in Ram-Leela. De film staat gepland voor een release op 15 november.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.