Baby voor Fardeen en Natasha?

Fardeen Khan and wifeHet gerucht gaat dat Fardeen Khan en zijn vrouw Natasha in december een baby verwachten. Nadat het stel de miskraam van vorig jaar had verwerkt wilden zij het toch opnieuw proberen.

“Het is alweer een jaar geleden dat Natasha een miskraam kreeg. Het stel verwachtte toen een tweeling. Dit heeft veel impact gehad op het koppel. Ditmaal hebben ze het nieuws geheim gehouden en is Natasha naar Londen vertrokken. Ze verblijft daar al enkele maanden om in alle rust te kunnen genieten van haar zwangerschap. Vorige maand reisde ook Fardeen af naar Londen om bij haar te kunnen zijn”, aldus een familievriend.

Bollywood.nl wenst het echtpaar het allerbeste voor deze nieuwe fase in hun leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.