Amitabh Bachchan: “Ik ga door zolang ik kan”

amitabh-readAmitabh Bachchan, de superster van de Indiase cinema, is vandaag 71 jaar geworden. Met pensioen gaan is geen optie voor deze man. “Ik hoop elke dag dat ik weer een uitdaging mag aannemen. Ik blijf werken zolang ik kan”, zegt de megaster op zijn verjaardag.

Big B heeft al meer dan 150 films op zijn naam staan en ook vandaag de dag is hij nog altijd de favoriet van miljoenen mensen. Op zijn blog schrijft hij dat het lijkt alsof de jaren nu sneller voorbij gaan.

“Het is alweer 71…vorig jaar, gisteren was het nog 70! De jaren lijken voorbij te vliegen. Vroeger trapte je het gaspedaal in, er was haast om volwassen te worden…nu druk je op de rem met gelijke inspanning…hopend om het enigszins te vertragen…maar ik niet.”

“Ik accepteer de jaren, de tijd, de leeftijd….het zal ons allemaal overkomen… dat is het enige gemeenschappelijke aan het leven dat wij delen…”

Hij voegt toe dat hij uitkijkt naar de toekomst.

Bollywood.nl wenst Amitabh Bachchan een fijne verjaardag toe!

5 REACTIES

  1. En voor de mensen die het niet weten hij is gekozen tot 100 belangrijkste film sterren door BBC. Ze hebben hem veel gevote in england and in amerika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.