Gaan Ranbir en Katrina volgend jaar trouwen?

Ranbir-Katrina-Enkele weken geleden werd er gesuggereerd dat volgend jaar twee grote sterren in het huwelijksbootje zullen stappen. Nu zijn alle ogen uiteraard gericht op Ranbir Kapoor en Katrina Kaif. De twee werden eerder dit jaar samen op vakantie op de gevoelige plaat vastgelegd en brengen buiten hun schema veel tijd met elkaar door.

De media zag de gelekte foto’s als een bevestiging van de relatie, maar noch Kapoor noch Kaif wil de relatie bevestigen of ontkennen. Maar als we de recente geruchten mogen geloven dan is het stel van plan om volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen. Een van de redenen is dat beide hun agenda na juni 2014 vrijplannen.

Vrienden van Katrina onthullen dat zij data na juni 2014 compleet vrij houdt, maar ook Ranbir heeft geen opnames gepland voor die periode.

Toen de familie Kapoor voor hun promotionele tour voor Besharam naar London vertrokken, was ook Katrina van de partij. En eerder dit jaar werden de Kapoors gefotografeerd tijdens een etentje met Katrina en haar moeder.

Op dit moment zijn Ranbir en Katrina samen in New York, op jacht naar een appartement voor Ranbir.

5 REACTIES

  1. WAHAHAHAHAHA Ranbir verpest je leven niet en ga terug naar deepika want zij houdt echt van jou anders zou ze toch geen tattoo van je naam zetten , katrina gebruikt je alleen maar net als bij salman khan , kat is een mislukte bitch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.