“Mijn rol in Krrish 3 is bijzonder”

kangana-ktrrishbigKangana Ranaut is een van de weinige actrices die niet bang is om te experimenteren met verschillende rollen. Van prostituee tot gangster en binnenkort is zij in Krrish 3 te zien als de eerste Indiase superwoman.

Dit jaar is de actrice te zien in films als Ungli, Queen, Rajjo en Revolver Rani. In Queen speelt Kangana een gevoelige en kwetsbare vrouw terwijl ze in Revolver Rani te zien is als gangster. Wanneer haar gevraagd wordt om een film uit te kiezen die heel bijzonder is en altijd zal bijblijven kiest ze voor Krrish 3.

“Elk e film is bijzonder, dus ik kan eigenlijk niet echt een speciale film noemen. Maar toch is Krrish 3 erg bijzonder voor mij. Ik ben waarschijnlijk de eerste en enige superwoman in het land en dat blijft bijzonder”, aldus Kangana.

“Diverse films staan klaar voor release. Queen wordt erg gewaardeerd en Rajjo ook. Ik kijk uit naar de releases en de reacties van het publiek”, voegt ze toe. ”

Krrish 3 staat voor release op 1 november. Hrithik Roshan speelt een superheld in deze derde editie van de franchise die begon met Koi Mil Gaya in 2003 en werd gevolgd door Krrish in 2006. Naast Hrithik en Kangana maken ook Priyanka Chopra en Vivek Oberoi deel uit van de cast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.