Besharam is een flop

besharam-2013-Het begon met een positieve respons, maar de dagen na de release van Besharam op 2 oktober kunnen we concluderen dat de film een flop is. De opbrengsten van de film zijn teleurstellend en blijven elke dag dalen. De filmindustrie is geschokt.

Recensenten waren niet onder de indruk en noemen de film megateleurstelling. Ranbir Kapoor, die niets fout kon doen, heeft met deze film een dieptepunt bereikt.

Ditmaal is het publiek het eens met deze conclusie en vermijden deze film als de plaag. In plaats daarvan zien we dat de opbrengsten van Shahid Kapur’s Phata Poster Nikla Hero stijgen.

Besharam vertelt het verhaal van de wees Babli die auto’s steelt. Zijn leven neemt een drastische wending wanneer hij verliefd wordt op een mooie dame, maar erachter komt dat hij haar auto heeft gestolen. Hij doet er alles aan om de auto terug te krijgen.

De film, met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor, Neetu Singh, Rishi Kapoor en nieuwkomer Pallavi Sharda, is geproduceerd door Reliance Entertainment en geregisseerd door Abhinav Kashyap.

8 REACTIES

  1. Ik heb deze film van Ranbir niet gezien, dus kan daarover niets zeggen. Ik heb Ye Jawaani Hau Deewani gezien en wat een superhit was die film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.