Priyanka Chopra is meest gevaarlijke celeb

priyanka-chopra-babli-badmaashActrice Priyanka Chopra is een van de meest populaire actrices in Bollywood en dat is ook te merken in de cyberwereld. Zij wordt in het onderzoeksrapport van McAfee genoemd als de ‘meest gevaarlijke’ Indiase beroemdheid om online naar te speuren.

McAfee deed onderzoek naar hoe groot de kans is dat fans op een website met malware terechtkomen in hun zoektocht naar hun favoriete celeb.

“In India, waar beroemdheden de status van God bereiken, is het voor cybercriminelen heel lucratief om de namen van populaire figuren te gebruiken als trefwoorden om mensen te lokken naar websites met kwaadaardige software om persoonlijke gegevens los te krijgen of apparaten te verstoren”, aldus Venkatasubrahmanyam Krishnapur, McAfee’s senior directeur.

Dit jaar waren de beste resultaten van malware te vinden wanneer de naam van een beroemdheid werd gecombineerd met zoektermen als ‘wallpaper’, ‘video’ en ‘naaktfoto’s.

De top 10 van meest gevaarlijke celebs bestaat uit Priyanka Chopra, Shah Rukh Khan, Salman Khan, Kareena Kapoor, Akshay Kumar, Saif Ali Khan, Amitabh Bachchan, Farhan Akhtar, Sunny Leone en Hrithik Roshan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.