Nadeem-Shravan weer bij elkaar

NadeemShravanHet populaire duo Nadeem-Shravan, bekend van hun muziek voor de films Aashiqui, Saajan, Raaz, Kasoor en Dhadkan, komen na acht jaar weer opnieuw bij elkaar. Filmmakers als de familie Bhatt en Guddu Dhanoa zouden hen al hebben benaderd voor hun volgende films.

Nadeem bevestigt het nieuws. “Wij kregen veel werk, maar ik was zeer gekwetst toen wij geen awards wonnen voor zeer populaire nummers, behalve een. Er is een kind in elk artiest dat erkenning zoekt en dus besloot ik te stoppen.”

Maar het kriebelt en het duo wilt weer muziek maken. “Ik wil weer muziek maken. Prachtige melodieën creëren die je liefde laten voelen. Mukesh en Mahesh Bhatt zijn familie en hetzelfde geldt voor Dhanoa. Ik kon geen nee zeggen. Een van deze projecten wordt echter wel een solo-project.”

Zowel Guddu Dhanoa als Mukesh Bhatt bevestigen hun samenwerking met de musici. “Wij zijn in gesprek met Nadeem-Shravan. Zij hebben toegezegd en het is nu alleen een kwestie van het maken van een contract. Ik ben hier heel blij mee, want zij weten wat melodie is”, aldus Guddu Dhanoa.

“Zij zullen werken aan een van onze toekomstige projecten. We willen dat tijdperk opnieuw recreëren. “, aldus Mukesh Bhatt.

2 REACTIES

  1. Hoop dat dit duo weer samen gaan werken met Kumar Sanu en Udit Narayan! En ons allemaal mer een paar mooi nummers trakteren! Miss the songs van jaren ’90s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.