Nog een Bachchan film in de remake?

GKSNa remakes van Sholay, Don, Agneepath, Zanjeer en Abhimaan (Aashiqui 2 was hier losjes op gebaseerd), volgt er waarschijnlijk nog een remake van een andere film met Amitabh Bachchan in de hoofdrol, namelijk Ganga Ki Saugand uit 1978.

De makers zijn echter terughoudend om de rechten voor de remake uit handen te geven. Farah Sultan Ahmed, echtgenote van wijlen Sultan Ahmed, die het origineel regisseerde en produceerde zegt dat zij benaderd is door enkele productiehuizen, maar zij twijfelt.

“Enkele productiebedrijven hebben mij benaderd voor de rechten van de film. Zij suggereerden zelfs Abhishek Bachchan en Priyanka Chopra voor de hoofdrollen, maar ik heb mijn twijfels. Kijk maar wat er is gebeurd met films als Zanjeer en Himmatwala. Het moet niet gaan om het geld, maar ook om de uitvoering. Als ik akkoord ga met een remake dan wil ik dat de makers zich aan de essentie van het origineel houden. Zij mogen de film wel aanpassen aan deze tijd.”

Het is dus even afwachten of de remake van deze film er wel komt en welk productiebedrijf de film dan wel niet mag gaan maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.