Hrithik en Suzanne gaan niet scheiden

HrithikSuzanneKort na zijn debuut veranderde het leven van Hrithik Roshan in een sprookje. Hij genoot van ongekend succes en stapte in december 2000 in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Suzanne Khan.

13 jaar en 2 kinderen later werden fans van Hrithik opgeschrikt door het sterkste gerucht ooit: zijn scheiding. Hrithik’s fans geloofden het niet en waren van mening dat dergelijke geruchten deel uitmaken van zijn sterrenstatus. We zagen eerder vorig jaar ook hetzelfde gebeuren met Shah Rukh Khan. De media hadden blijkbaar een andere zondebok nodig, en met de release van Krrish 3 om de hoek is Hrithik het doelwit geworden. De geruchten, die zeer sterk leken, worden nu ontkend door familie en vrienden.

Hrithik, zelf beu van alle onzin, twitterde: “Gewoon een gedachte – je leven gaat minder over jou en meer over de mensen om je heen die van je houden!”

Ook Farah Ali Khan, zus van Suzanne, ontkent het gerucht. “Geloof niet alles wat je leest. Jammer dat de media leeft van de geruchten over het priveleven van beroemdheden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.