Vidya Balan als detective

vidya-balan-630Na Ranbir Kapoor en Sushant Singh Rajput kunnen we Vidya Balan toevoegen aan het rijtje van toekomstige detectives. Dia Mirza en Sahil Sangha hebben Vidya getekend voor hun komende productie Bobby Jasoos.

Vidya bevestigt het nieuws. “Het idee om een vrouwelijke detective te spelen kon ik niet weerstaan, net als de titel Bobby Jasoos. Daarnaast ken ik Dia en Sahil al jaren. Het zijn aardige mensen en je kunt voelen dat dit een werk van liefde is.”

Ze voegt toe:”Iedereen hoopt op producenten zoals hen. Daarnaast is het script geschreven door Sanyuktha Chawla en wordt de film geregisseerd door Samar Shaikh. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

“Wij zijn zeer blij Vidya te verwelkomen in de Born Free Entertainment familie”, aldus Dia. “Het script van Bobby Jasoos is getuige van het feit dat wanneer je geduld hebt en tijd investeert in een goed verhaal al het goede naar je toekomt.”

De opnames voor de film gaan half november dit jaar van start. De film staat gepland voor een release in de zomer 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.