Huma Qureshi: “Ik acteer niet voor de awards”

Huma-QureshiHuma Qureshi is een van de opkomende talenten in Bollywood. Na het winnen van diverse prijzen, werd ze dit jaar ook genomineerd voor een prestigieuze IIFA Award in de categorie voor Beste Actrice. Huma is echter blij met haar films en zegt dat awards een leuke bijkomstigheid zijn, maar dat dat absoluut niet haar focus is.

“Ik ben heel blij met de manier waarop mijn carrière nu loopt en de films die ik doe. Awards zijn als een extra pluim op de hoed. Geen enkele acteur acteert of kiest zijn films om awards te winnen. Je maakt films, acteert voor waardering”, aldus de 27-jarige actrice.

Ze voegt toe: “Tot nu toe zijn al mijn films commerciële successen geweest. Persoonlijk waardeer ik het echt wanneer iemand mij op Twitter een berichtje of een recensie stuurt. Dat zijn de mensen die de tijd hebben genomen om mijn films te bekijken. Ik ben blij dat ik hen op een bepaalde manier kan raken en een verschil kan maken. Dat is voor mij belangrijker dan een award.”

Huma Qureshi is momenteel bezig met de opnames van Dedh Ishqiya, het vervolg op de succesvolle film Ishqiya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.