“Krrish 3 is Hrithik’s beste performance ooit”

vivek503Acteur Vivek Oberoi zegt dat Hrithik Roshan met zijn performance in Krrish 3 zijn beste acteerprestatie ooit heeft afgeleverd.

“Hrithik’s acteerprestaties in Krrish 3 is een van zijn beste prestaties ooit”, aldus Vivek in een interview. “Het is niet makkelijk om drie personages, Krishna, Krrish en Rohit, te spelen, vooral wanneer er scenes zijn waar ze in gesprek zijn met elkaar. Het is prachtig gedaan.”

Vivek herinnert zich zelf een incident tijdens de nasynchronisatie waarbij hij een scene bekeek en toch traantje moest wegpinken. “Er is een prachtige, zeer emotionele scene van Rohit en het raakte mij diep in het hart.”

“Dus voor alle fans, ga zeker naar Krrish 3”, voegt hij toe.

Krrish 3 is geregisseerd door Rakesh Roshan en is de derde film in de franchise die ooit in 2003 begon met Koi Mil Gaya. Terwijl de mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Hrithik Roshan en Vivek Oberoi, zien we Priyanka Chopra en Kangana Ranaut in de vrouwelijke hoofdrollen.

Krrish 3 staat gepland voor een release op 3 november.

Vivek herinnert zelfs een incident wanneer tijdens het dubben van de film , werd hij tranende ogen na het bekijken van de prestaties Hrithik ’s in een van de scènes uit de film .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.