Preity Zinta haalt uit naar Abbas Tyrewala

Preity-Zinta2Preity Zinta is een boze dame. Enkele dagen geleden kwam het bericht dat er een arrestatiebevel ligt voor Preity Zinta, omdat zij een niet gedekte cheque zou hebben verstrekt aan schrijver Abbas Tyrewala voor zijn werk aan Ishkq in Paris.

De actrice reageert woedend op het nieuws en zegt dat de cheque alleen kon worden geïnd wanneer de vereiste werkzaamheden correct waren uitgevoerd. Volgens haar heeft Abbas zijn werk niet gedaan en dus beweert zij dat zij hem geen geld schuldig is. De betalingsverplichting aan Abbas was stopgezet.

Destijds had de actrice hem kunnen aanklagen voor het stelen van een cheque, maar ze wilde hem hiermee niet in verlegenheid brengen. Preity heeft het helemaal gehad en zegt dat ze nu juridische stappen zal ondernemen.

“Wij zullen passende maatregelen treffen nu de zaak voor de rechter verschijnt en de media erbij betrokken is. Ik ben niet dom dat ik een niet-gedekte cheque verstrek.”

We zijn benieuwd naar hoe deze zaak zal aflopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.