Salman Khan slaat telefoon uit hand van fan

Salman-zwaaitSalman Khan is weer eens in het nieuws om de verkeerde redenen. Net wanneer hij je verrast met zijn vriendelijkheid, lijkt zijn goede humeur van korte duur.

De 47-jarige acteur kwam terug na een bezoek aan acteur Dilip Kumar in het ziekenhuis. Uiteraard stonden fans en media buiten op hem te wachten. Toen zijn auto het parkeerterrein van het ziekenhuis verliet begonnen fans mee te lopen naast de auto. Iedereen wilde een foto maken van de superster. Op dat moment ontplofte Salman van woede, greep een telefoon uit de handen van een fan en smeet deze op de grond.

“Hij greep mijn telefoon en gooide deze op de grond. Dit is niet hoe een ster met zijn fans moet omgaan. Het enige wat wij willen is een foto. Hij is Salman Khan, voor hem is een telefoon makkelijk te vervangen. Wij moeten er twee keer over nadenken”, aldus de fan.

Een vriend van de acteur verdedigt zijn actie. “Salman wilde niet dat iemand gewond raakte, toen de auto vertrok. Fans willen foto’s maken van beroemdheden, maar denken daarbij niet na over waar ze staan. Hij heeft helaas iemand verkeerd geraakt.”

15 REACTIES

 1. wat kunnen sterren toch af en toe ondankbaar zijn!!,
  Hij is niet als en ster uit buik van mammie gekomen, zijn fans hebben hem het superster status gegeven.

  Van andere kant moeten fans ook niet zo ver gaan met stalken!
  Wel zielig voor degene met zijn weg gegooide tel. 🙁
  Hij zal denk ik geen trouwe fan meer zijn ( zou ik ook niet meer als mij zoiets overkomt!

  met dit crisis en al dat ellende overal denkt men ff lekker omschakeling maken en genieten van een live moment van je favoriete acteur…wordt je dag verpest met zijn agressieve actie! Salman bhai zal het na paar uur vergeten maar degene met een defecte tel die zal het niet zo snel vergeten, denk dat niet alleen en deuk in zijn mobiel zet maar ook een deuk zijn portemonnee!

  oeps, heb ik al zoveel getypt !!!

 2. Sterren moeten niet vergeten dat de fans hun kunnen maken en breken. als morgen niemand een film van Salman kijkt is het over met zijn sterren status.

 3. Niemand maakt een andere een ster, Salman Khan heeft zelf zoveel moeite gedaan om zo ver te komen. Wij gaan naar bioscoop voor ons zelf natuurlijk. Wij willen entertainment. De acteurs zorgen ervoor dat ze goed acteren. Dat Salman Khan boos wordt op een debiel, kan ik me voorstellen. 8 van de 10 fans kennen hun plek niet. De plek van fans is alleen in bioscoop of van 100 meter een foto nemen.

 4. Ik ben akkoord met Aryan. Ik heb de foto’s ervan gezien en ik begrijp waarom hij dat gedaan heeft. Hij was met zijn auto en zijn fans omringen zijn auto, wat als hij zij per ongeluk aanrijdt? Om dit te voorkomen hij heeft zo heftig reageert. Ook al ben ik geen fan van hem, maar de waarheid moet je zeggen.

 5. Geloof me hij weet dat hij fans heeft dus dan moet hij ook weten dat als hij uit een studio gaat dat er fans op hem wachten en een foto willen maken waarom dort hij dan zo dom en geloof me overal staan zijn fans dus waarom gooit hij die telefoon dan?? En ja voor hem is het makkelijk te betalen dus dan moet hij die telefoon vergoeden

 6. @Nisha jaa maar die domme fans moeten weten dat hij net terug is van een ziekte bezoek ..en dat hij misschien verdrietig is of slechte zin heeft een mens kan niet altijd goede zin hebben dat weet je zelf toch ook???? jij lacht toch ook niet elke seconde ik vind dat ze een beetje privacy mogen hebben hoor!!!`~Tenslotte acteurs zijn ook mensen

 7. @Udhini Uhh hoe kan jij weten of ik niet of wel lach.
  En hoe gaa jij het vinden als een beroemdheid jou telefoon uit je handrn gooit en dat hij het ook niet wil gaan vergoeden???

 8. @nisha jij bent zelf dom, anders zou je weten dat
  Salman is King Khan dus hij mag doen wat hij wilt
  begrepen!

  Hij is de Baadshah van bollywood, en hij heeft de meeste Fans, en je vergeet dat hij ook maar een mens is.

  en @Udhini heeft gelijk,en de meeste die hier hebben gereageerd vinden dat ook, dus ga lekker buiten spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.