Ranbir Kapoor gaat niet trouwen

ranbir-kapoor-pictureDe kranten kunnen er maar niet over ophouden! Volgens de laatste berichten is Bollywood’s meest geliefde vrijgezel, Ranbir Kapoor, er klaar voor om in het huwelijksbootje te stappen met zijn vriendin Katrina Kaif. Het gerucht gaat dat hij haar op zijn verjaardag ten huwelijk zal vragen. Hij zou zelfs de ring al hebben gekocht. Ranbir Kapoor reageert verbaasd op deze geruchten en ontkent dit in alle toonaarden.

“Ik ga niet trouwen”, zegt Ranbir tijdens een recent interview. “Ik ben single totdat ik het huwelijksbootje instap. Het enige waar ik op dit moment naar uitkijk is de release van Besharam.”

De acteur spreekt ook over de manier waarop de media zijn priveleven binnendringt.”Toen ik begon sprak ik openlijk over mijn relatie, maar ik heb gemerkt dat de spotlight dat wordt verplaatst naar je priveleven in plaats van je professionele leven. Ik wil niet dat mijn leven een realityshow wordt.”

Ranbir voegt toe dat hij waarschijnlijk pas over vijf tot tien jaar gaat trouwen. “Ik heb een soort van imago opgespeld gekregen van de pers, maar ik ben hier niet gekomen om een imago op te bouwen. Ik ben een acteur die zijn films wilt verkopen.”

8 REACTIES

  1. zo hehe mensen kunnen gwn ranbir niet met rust laten they are jealous :d omdat hij nr 1 is in bollywood haterszz !! ranbir zal eindigen met deepika padukone !!
    love you!!!

  2. hahaha Anjaaniii ( Vrshh tochh haha)

    Ik vind dat ie wel gelijk heeft, ze hebben totaal geen privacy meer,,maarja dat komt ervan als je famous bent;)

  3. Beste R , laat me je 1 ding zeggen hahaha hij maakt films jij komt bollywood niet eens binnen HAHAHA! En sanjuu ja dat ook maar katrina kaif is sowieso motjohh eest salman en nu rk en ze gaat weeeer met salman sletje hahaha !

  4. Omg anjaanii deepika is van shahid en blijft van shahid.
    En katrina heeft nog nooit wat gahad met shahrukh khan en luister de enige mojoh ben jij hier

  5. domme Anjaanii ik hoef bollywood ook niet binnen te komen, (heb wel wat beters te doen)

    heb alleen mijn mening gegeven dat hij in zijn dromen de nr.1 is, hij heeft veel te domme kop
    om echt door te breken.zijn vader rishi kapoor ziet er beter uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.