Priyanka heeft veel bewondering voor Beyonce

priyanka-chopra-babli-badmaashBollywood’s eigen multitalent Priyanka Chopra heeft veel bewondering voor internationaal multi-getalenteerde Beyonce Knowles. De bewondering is niet alleen voor Beyonce als artiest, maar ook vanwege de perfecte balans weet te slaan tussen haar persoonlijke en professionele leven.

“Ik heb ontzettend veel bewondering voor iemand als Beyonce. Zij is een geweldige performer en meer dan dat, zij weet een perfecte balans te creëren tussen haar persoonlijke en professionele leven,” zei Priyanka.

Ze voegt toe: “Ze heeft een kind, een gezin en geniet op hetzelfde moment van een geweldige carrière. Dat is hoe ik als persoon wil zijn. Iemand die het gezinsleven kan combineren met haar carrière.”

Priyanka Chopra maakt zich nu op voor de release van haar nieuwste film Zanjeer. Deze verschijnt aanstaande vrijdag wereldwijd in de bioscopen.

11 REACTIES

 1. koningin beatrix draagt ook bont, dus jullie hierboven moeten niet zo Zeiken!

  jullie zijn gewoon jaloers op Bee.

 2. ja ze draagt bont en? Meeste mensen die daarop letten vergeten zelf dat ze echt leer dragen.. goh hoeveel dieren zijn daar niet aan “gevild”??!! Joh en zo kan je doorgaan.. dronken achter het stuur, drugs etc etc…
  Ik ben er ook geen voorstander van het dragen van bont… maar ik irriteer me het meeste aan mensen die de mede mens in gevaar brengen en dat is iets wat dagelijks aan de orde is…dus als je daar stil bij gaat staan dan kan je iedereen gaan haten toch?!

 3. Ik hou meer van dieren dan van mensen, dieren zijn voor mij meer waard dan mensen. Ik haat en spug aan mensen die bont dragen. Ga eens beelden op youtube kijken, hoe dieren worden behandeld voor hun bont.Ik heb eigenlijk geen zin om met mensen als jullie te discussieren, het heeft geen nut. Jullie zijn te dom, om de gevoelens van een dier te kunnen begrijpen. Ik heb mijn mening over dat furbitch gezegd en that is it! (Deze reactie toont me aan hoe dom je bent : koningin beatrix draagt ook bont, dus jullie hierboven moeten niet zo Zeiken!
  jullie zijn gewoon jaloers op Bee.) LOL

 4. babaw als je geen zin hebt om te discussieren,
  waarom reageer je dan domme Bitch.
  je moet gewoon je klep houden over Queen Bee.

  en computerbeneden je bent zelf een dombo, die trut is ook geen princes, begrepen.

  GET A LIFE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.