Ranbir en Katrina in Jagga Jasoos

katrina-ranbirVele namen passeerden de revue, maar uiteindelijk is het Katrina Kaif die de hoofdrol zal spelen in Jagga Jasoos. Dit wordt Katrina’s derde film met Ranbir Kapoor.

Jagga Jasoos is een thriller en wordt geproduceerd door Anurag Basu en Ranbir Kapoor. Het schijnt dat Ranbir erg zijn best heeft gedaan om Katrina de hoofdrol te bezorgen in deze film. Eerder probeerde hij dit ook voor zijn aankomende film Besharam, maar daar hield regisseur Abhinav Kashyap voet bij stuk en koos voor een nieuwkomer.

De opnames voor Jagga Jasoos zouden volgend jaar van start gaan, maar deze beginnen nu in oktober. De reden hiervoor is dat de makers de film volgend jaar in de bioscopen willen hebben.

Naast Ranbir en Katrina wordt de tweede vrouwelijke hoofdrol gespeeld door Alia Bhatt.

8 REACTIES

  1. ooo god ik haat katrina kaif. Ze is zo boring in interviews. Ze heeft helemaal niks interessants te melden en geen humor en talent heeft ze al helemaal niet. Al haar succes heeft ze te danken aan haar looks want van haar acteerprestaties hoef je het al helemaal niet te hebben. She sucks bigtime!
    Priyanka, deepika, aish, kajol, madhuri, sridevi, chitrangada singh kunnen pas acteren.

  2. maar ze is wel de lekkerste en daar gaat het om in bollywood , wie is de lekkerste hoer. De rest van de actrices die je noemt hebben geen kont en body als katrina. Ja dat is nou eenmaal de vraag in Bollywood en het gaat om de pegels meisje

  3. Priyanka heeft d’r zelf verneukt met haar mislukte neusoperatie ze ziet er niet uit daarom mag ze b films gaan spelen en haar kont is ook weggesmolten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.