Sana Saeed klaar voor acteercarriere

sana-dateKleine kinderen worden groot. Na haar debuut in 1998 in Karan Johar’s Kuch Kuch Hota Hai is de kleine Anjali nu klaar om zich volledig te storten op een acteercarrière.

De 24-jarige actrice was vorig jaar nog te zien in een kleine rol in de film Student of The Year, maar uiteraard is dat niet wat ze wilt. Na haar deelname aan de show Jhalak Dikhla Jaa heeft ze verschillende scripts ontvangen.

“Ik wil mij volledig richten op een acteercarrière. Ik heb enkele scripts ontvangen. Zodra ik deze heb doorgenomen, zal ik een keuze maken. Je zult mij weer snel terug zien.”

Daarnaast was haar deelname aan het dansprogramma een goede ervaring om verder te werken aan haar danstalent. “Ik heb tijdens de show 18 nieuwe dansvormen geleerd. Het was een ongelooflijke ervaring. Deze ervaring zal mij zeker helpen.”

Na Sridevi, Urmila Matondkar, Kunal Khemu en Aftab Shivdasani, is Sana Saeed de volgende kindacteur die het hoopt te maken in Bollywood. Maar of ze net zo succesvol zal zijn als Sridevi of Urmila…dat weten we pas over enkele jaren.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.