Chennai Express breekt record 3 Idiots

chennai-express-photosRecords zijn bedoeld om verbroken te worden en Chennai Express blijft het een na het andere record verbreken.

Vier jaar lang had 3 Idiots het record van best verdiende Bollywood film op zijn naam staan, maar dit weekend wist Rohit Shetty’s Chennai Express, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan en Deepika Padukone, dat record te verbreken. De film heeft in twee weken tijd maar liefst 202,67 crore (ongeveer 24.000.000 euro) verdient, terwijl 3 Idiots in 5 weken tijd 202,47 crore had verdiend.

Regisseur Rohit Shetty is met deze film ook meteen de meest succesvolle regisseur in Bollywood, wanneer we kijken naar de top 10 van best verdienende films. Hij heeft nu vier films gemaakt die meer dan 100 crore hebben verdiend, waarvan een meer dan 200 crore.

Het record voor de best verdienende Bollywoodfilm wereldwijd staat nog steeds op naam van 3 Idiots. Dit is misschien wel het volgende record om te verbreken. Zal dit lukken?

De tijden en tickets van voorstellingen voor deze film in Pathé zijn via deze pagina te bekijken en te bestellen.

8 REACTIES

  1. Chennai express is echt niet zo’n geweldige film.. is een hersenloze film net als tees maar khan.. 3 idiots is gewoon een perfecte film 🙂

  2. Na lang tijd wachten is dit wel een goede film van Srk. Chennai Express was amazing!! Ik heb er echt van genoten was en film waar bij je goed kon lachen.

  3. Kahaani verdient het om beste bollywoodfilm te zijn. Deze film kan je vergelijken met se7en. Graag meer van dit soort films.

  4. Chennai Express was leuk om naar te kijken maar niet outstanding, wel betere films gezien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.