Twitter geeft vrijheid voor onverantwoord gedrag

imran-khan-230Fans van Imran Khan waren zeer teleurgesteld toen de acteur zijn vertrek van het sociale netwerk Twitter aankondigde. Drie jaar later piekert de acteur er niet over om terug te keren. Hij heeft een hekel aan Twitter.

Volgens de acteur geeft Twitter mensen de vrijheid geeft om zich te misdragen. “Twitter creëert een mob-cultuur waarbij mensen hun individualiteit verliezen. Anonimiteit en het gebrek aan controle geeft de vrijheid om dingen te zeggen die ze nooit in je gezicht zouden durven zeggen,” aldus Imran.

Hij voegt toe: “Ik vind Twitter getuigen van een lage moraal en daarnaast is het een goedkope gimmick. Ik zie geen reden om terug te keren.”

De 30-jarige acteur is van mening dat Twitter een inbreuk is op zijn privacy, een inbreuk die hij zelf toelaat. “Waarom zou ik mensen 24/7 op de hoogte moeten houden van mijn activiteiten. Mijn beveiliging laat ook niet iedereen in mijn huis, dus waarom zou ik mensen via mijn telefoon een kijkje in mijn leven moeten geven?”

3 REACTIES

  1. Je bent een arrogante zak, dankzij de fans ben je een acteur.
    Figuren als jou komen niet verder in de bollywood want je toon geen enkel respect voor de publiek .Ik begrijp niet waarom ze dit soort mensen kans geven in de bollywood die denken dat ze alles zijn

  2. Imran heeft groot gelijk. Je werk is je werk en daarna geef liever aandacht aan datgene wat echt belangrijk is en dat is toch echt je dierbaren om je heen zoals je gezin dan dat getwitter hele tijd. Mensen hebben tegenwoordig een relatie met hun toetsenbord!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.